Gör tjänsten mer personlig med en "egen" sida.

Vi erbjuder er möjligheten att kunna göra arbetet ännu mer personligt. 

Med en egen sida så blir det mer likt era tjänster och den påvisar inte riktigt lika mycket att kunder/arbetare m,m har kommit över till vår hemsida.

Du väljer vilken text som skall finnas, vilka tjänster som syns. Välja alla bilder och texter både på sidan och de respektive tjänsterna.

Med era bilder, loggor och texter blir det ännu personligare.

Vem som skall ha tillgång till sidan och vad ni vill ha den till väljer ni. 

Exempel på funktioner

Reklamationsärenden

Om ni är ett företag som säljer/tillverkar textilier kan ni skicka kunder dit när det blir ett garantiärende. Då minskar administrationen och kunden har mer koll på vad som egentligen sker.

Kundklubb

Ibland vill man kunna erbjuda sina kunder denna tjänsten. Men kanske vill att det ska se mer ut som hos er. Ja då kan vi lägga till de tjänster m,m som ni vill erbjuda era kunder. 

Personalkläder

Kanske har ni arbetskläder som ibland kan behöva omsorg. Ja då kan ni lösa en sida till era arbetare där de / eller ni kan beställa lgningar m,m så plaggen blir använda en längre tid. Även här kan vi justera det efter vad ni vill erbjuda/ använda för tjänster

Stöttning/prisavdrag

Kanske vill ni stötta någon speciell grupp, eller erbjuda er personal lägre kostnad. Ja då kan vi lägga lägre priser på er sida och ha en annan på faktureringen. 

Kostnader

Kostar det att ha sidan? Ja vi tar en årsavgift för skötsel och underhåll av hemsidan. Även en uppstarts kostnad som täcker teknikern som vi tar in för att bygga upp grunden på sidan. Annars är det inga kostnader så länge man inte ber om svårare ändringar på sidan där vi behöver ta in tekniker. Mindre justeringar, textändringar m,m sköts löpande ihop med er. När sidan är lanserad räknar vi med att bara mindre justeringar behövs och dessa löser vi kostnadsfritt. Vi är alltid tydliga och meddelar om någon ändring skulle kräva ersättning.


Låter detta som något för er?

Maila då direkt till vår kundtjänst på [email protected] så bokar vi in ett möte.