Teamet

Hej!

 

Mahmoud Shikh Alzor

Repameras första anställda skräddare heter Mahmoud och kommer från Syrien. Han har över 40 års erfarenhet inom skrädderi, och har drivit både egen fabrik och butik i Grekland. Mahmoud flyttade till Sverige 2014 och både bor och arbetar i Malmö.
Expertområde: Dunjackor

 

Macheal Allazkanei

Repameras andra anställda klädhjälte heter Macheal och kommer även han från Syrien. Med 30 års arbetslivserfarenhet, både i Syrien, Grekland och tidigare i Sverige, är era kläder i goda händer hos denna herren. Macheal flyttade till Sverige och Malmö 2015, och har redan blivit en inbiten Malmöit.
Expertområde: Skinn & läder

 

Nuha Kafafi

Repameras tredje klädhjälte heter Nuha och kommer från Palestina. Hon har 20 års arbetslivserfarenhet inom skrädderi, både i Palestina och i Sverige. Nuha flyttade till Sverige och Malmö 2012, och längtar efter att hennes man ska flytta hit.
Expertområde: Stickade plagg

 

Henning Gillberg

Repameras grundare, springpojke & VD, Henning, är en smålänning som flyttade till Skåne 2014. Han började sälja jultidningar som 10-åring, och har därefter arbetat med både försäljning och design samt pluggat elektriker, filosofi och produktdesign.
Expertområde: Det som inte är skrädderi