Vi blir tre!

|29/11, 2017

Killen med kollen på SEO, metataggar och optimering av digitala plattformar - Sebastian Brandt. Sebastian läser till E-commerce Manager på IHM Business School och kommer ha sin praktik hos oss under fyra månader. Jag passade på att ställa några frågor till vårt nya skånska tillskott. 

Sebastian Brandt läser till E-commerce Manager på IHM Business School och kommer ha sin praktik hos Repamera under fyra månader.


Hej Sebastian! Du kan väl berätta lite kort om dig själv.
- Jag heter Sebastian Brandt, är 29 år och jag bor i Malmö. Tidigare har jag arbetat med musik, idag läser jag mitt andra år till E-commerce Manager på IHM Business School.

Härligt! Men du är uppvuxen någonstans utanför Ängelholm va?
- Jag kommer från Vejbystrand. Det ligger utanför Ängelholm.

Juste! Är Vejbystrand också en skånsk stad?
- Ja precis. Men för något år sedan låg det på gränsen till, eller.. Nä.. Vänta nu..


Slutligen kom vi fram till att Vejbystrand fortfarande tillhör Skåne. Vilket också avslöjas på Sebastians dialekt som (äntligen) bryter av småländskan som dominerat här inne på kontoret. 


Vad innebär det egentligen att arbeta som E-commerce Manager? 
- Rent praktiskt handlar det om att jobba med e-handel och att driva försäljning online. Det roligaste är att optimera olika delar på plattformar och hemsidor. Och den största utmaningen är väl att det kan bli många bollar i luften samtidigt. Man måste hålla reda på alla olika delar för att kunna skapa en enhetlig bild av allt ihop. Det låter så tråkigt att säga att det är handlar om sälj, men det är väl egentligen det som är syftet med rollen som E-commerce Manager. 


Vad kommer du jobba med hos oss på Repamera?
- Jag kommer optimera hemsidan. Förenkla stegen och göra det mer lättförståeligt för kunden. Sen är det såklart en hel del andra grejer också. Som det jag sysslar med nu till exempel: att ta fram olika verktyg för kundrecensioner och liknande.

Har du något favoritplagg Sebastian?
- Hmm.. Jag skulle väl säga att skor är min favorit. Speciellt mina sneakers!

Kan du ge tre musiktips?
- Jag måste erkänna att jag knappt lyssnar på musik. Jag lyssnar dock väldigt mycket på podcasts. Typ, när jag gör tråkiga saker hemma. Som när jag diskar eller lagar mat, går och handlar, åker buss och så. Jag kan ge tre tips på humorpoddar som gör mig glad istället:

  1. Della monde 

  2. Måndag

  3. Arkiv samtal 


Kul! Vad skulle du absolut inte vilja lyssna på om du kom hem till en kompis som lyssnade på musik då?
- Danny Saucedo. Inget med Danny Saucedo. 


Vi är enormt glada att ha dig här, och vi lovar att aldrig spela något med Danny på kontoret. Varmt välkommen till Repamera Sebastian! 


Läs gärna också: 

- Kungen, krabbigt och kardemummaskorpor
- Från affärside till betalande kunder inom 20 timmar