Repameras Julsaga - Fri frakt

|13/12, 2017

Första kunden som använde postorder hos Repamera var Fredrik från Göteborg.

Första kunden som använde postorder hos Repamera var Fredrik från Göteborg. 


FREDRIK OCH POSTORDERN

Vecka 50 är här. Doften av julljus, varm glögg och pepparkakor fyller var rum. Vi på kontoret myser till sång, ljus och glitter för Lucia är äntligen här! Julstämningen kommer smygande och värmer upp den annars så kalla och gråa decembermorgonen. Och med endast två veckor kvar till att det nya året rings in så blickar vi återigen tillbaka på händelser från 2017; Repameras första år med helt fantastiska kunder som ständigt ger oss nya idéer.


Det var den 7e juni, och sommaren hade precis kommit till Malmö. Henning skulle ut på cykeltur för att hämta trasiga kläder hemma hos Repameras skånska kunder, när han fick ett mail. Fredrik från Göteborg hade nämligen fått nys om Repamera och våra skräddare. Han hade själv tre par jeans som han verkligen ville laga, och undrade om han fick posta ner sina jeans till oss. Sagt och gjort: Några veckor senare var Fredriks alla tre favoritjeans tillbaka i Göteborg igen, hela och fina! 


Tack vare Fredrik så blev Repamera hela Sveriges skräddare, och inte bara Skånes. Idag skickas trasiga kläder till våra erfarna skräddare i Malmö från hela Sverige, och sedan tillbaka lagade igen. Detta vill vi givetvis fira! Därför får du denna veckan fri frakt när du använder rabattkoden ‘1ÅRFRAKT’ i kassan. Passa på att laga dina favoriter du också, innan erbjudandet tar slut på söndag!


Glad reparation!

/Henning, Sofie & SebastianLäs gärna också:

- Repameras Julsaga - 20% på Byxor

- E-reparation är det nya gamla