Repameras Julsaga - 20% på Byxor

|6/12, 2017

Oliver och favoritjeansen

Det är december. I Malmö är det grått, men på TV kan vi se hur snön faller i resten av Sverige. Jullåtarna har börjat rulla på radio igen, och ur varje kök känner man dofter från glögg, saffran och nejlika. Nätterna är långa men ljusas upp av alla de tusentals små ljus som klär träd, hus och väggar. Men hos oss på Repamera innebär december något helt annat. Hos oss har nedräkningen börjat inför januari, då Repamera har sin 1 års-dag! 


Ja, tänka sig att det redan har gått 1 år sedan hela den här kläd-karusellen drog igång. Dagen då Henning fick sin reparations-idé och började cykla land och rike runt. Eller ja, åtminstone Malmö och Lund runt, i jakten på kläder att laga. 


Hennings första order kom från Oliver Richert i Malmö. Två av Olivers absoluta favoritjeans hade spruckit i grenen och behövde lagas, pronto. Inte visste väl Henning då att spruckna jeans skulle bli den mest typiska lagningen av kläder i Sverige. Sagt och gjort: Henning lade jeansen på pakethållaren och cyklade till skräddaren. Vips så var byxorna hela igen, och inom kort tillbaka hos Oliver som äntligen fick använda sina favoritjeans igen!


Och med den här lilla tillbakablicken vill vi önska alla er en fantastisk byxreparation! Innan denna veckan är över får ni nämligen 20% rabatt på lagningar av byxor och jeans om ni använder rabattkoden ‘1ÅRBYXOR’ i kassan. Passa på, nästa vecka kommer det ett nytt erbjudande. Läs gärna också:

5 tips på hur dina jeans håller längre

Från affärsidé till betalande kunder inom 20 timmar