2020, hur går det egentligen?

|20/03, 2020

2020, hur går det egentligen?

Det nya årtiondet har satt igång, både på gott & ont visade det sig. För även om vår verksamhet rullar på som vanligt så har världen fått en behövlig och nödvändig corona-paus. Men alla gör vi vårt bästa för att se bortom denna kris och vi tänkte att en positiv års-recap passar bra i nuläget, så HÄNG MED!

  • Vår VD Henning Gillberg blev tilldelad utmärkelsen ”Sveriges Secondhand-profil 2020”
  • Repamera & HM drog igång ett härligt samarbete.
  • Över 10 olika tidningar har uppmärksammat Repamera under året.
  • Tre roliga nyheter som lanserats!

Det nya året tog sin början med att Henning Gillberg, VD för Repamera, tilldelades Erikshjälpens utmärkelse Sveriges Secondhand Profil 2020. Ett pris som tidigare delats ut till vår favvo-slowfashion-inspiratör Johanna Nilsson och Elsa Billgren som florerar i brudklänningarnas vintage värld- HejaHeja.

Du kan läsa mer om årets Second Hand profil på modetidningen Habit.


Årets stora samarbete drog även igång. Om du är HM medlem och bor i Stockholm kan du hämta Repamera- påsar i samtliga Stockholmsbutiker. Har du något som som behövs fixas eller lagas kan du hämta en Repamera påse hela våren lång, samarbetet fortsätter ända fram till juni månad 2020. In och vårstäda garderoben och se vad du kan behöva trixa med innan sommaren.


FOTO: Johan Nilsson/TT

Nu kan det väl inte hänt mer detta året? Det är ju trots allt bara mars.. Men jo, faktiskt - vi måste ju uppmärksamma alla de fina artiklar som publicerats. För det är inte bara en eller två av Sveriges största tidningar som uppmärksammat Repamera, utan hela TRE tidningar. Nyhetsbyrån TT skrev ett reportage som plockades upp av bland annat:

Det har även hänt mycket med vår tjänst, inte bara media & priser, så därför tänkte vi lyfta tre höjdpunkter från året som gått.

1. Vi har nu sänktleveranstiden från 14 dagar till 10 dagar- är det ens möjligt tänker ni? Jajemän det är det! Från det att vi tagit emot din försändelse kommer du ha tillbaka det lagade eller måtanpassade plagg inom 10 dagar, oavsett var i vårt avlånga land du bor.

2. Du som bor i Malmö kommer att älska vår nästa nyhet. Vi har fått ett tillskott i vår lilla sy-fabrik nämligen en klädcontainer. Du kan numera lämna det eller de plagg du behöver fixa till i vår container. Det som gör den som bra är att den är öppen 24/7 för avlämning och är fraktfri, toppen eller hur? I filmen kan du se hur det gick till när vi målade om & ställde fram containern.

3. Sist men inte minst har vi en ÄNNU roligare nyhet! Vi har ju från januari 2020 inte bara en utan TVÅ nya tillskott - skräddarna Nuha & Housam. Med dessa väldigt duktiga tillskott växer Repamera så det knakar och vi är väldigt glada att de är med oss, hejaheja!